VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vicepreședintele Radei de la Kiev se va afla azi la Chișinău

Vicepreședintele Radei Supreme de la Kiev, Olena Kondratiuk, se va afla azi la Chișinău. Demnitarul ucrainean va avea o întrevedere cu președintele Parlamentului, Igor Grosu. De asemenea, vicepreședinta Radei Supreme a Ucrainei Olena Kondratiuk a susținut deja o conferință de presă împreună cu vicepreședintele Parlamentului Doina Gherman, unde au discutat despre securitatea regională și relațiile bilaterale.

Agenda vizitei mai include discuții cu ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, cu reprezentanți ai Ministerului de Externe și ai Ministerului Educației și Cercetării, cu conducerea Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării, cu femeile de afaceri din comunitatea ucraineană.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.