VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vicepremierul pentru Integrare Europeană, întâlnire cu șeful Comisiei pentru politică externă a Bundestagului

Vicepremierul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut o discuție, la Chișinău, cu președintele Comisiei de politică externă a Bundestagului german, Michael Roth.

„Am vorbit cu oficialul german despre agenda de integrare europeană și despre prioritățile curente, subliniind determinarea autorităților de a realiza reformele necesare pentru apropierea de standardele UE și pentru asigurarea parcursului european al țării. Am abordat, de asemenea, situația de securitate din regiune. Germania este un prieten puternic al Republicii Moldova, motiv din care am ținut să mulțumesc pentru suportul consecvent de care beneficiem, de-a lungul anilor, din partea Cancelariei de la Berlin. Este un sprijin substanțial, ce contribuie la consolidarea sectoarelor-cheie – reziliența economică și dezvoltarea afacerilor, combaterea corupției și reforma justiției, infrastructura și securitatea energetică”, se arată în mesajul Cristinei Ghearasimov.  

Totodată, demnitarul a apreciat angajamentul Germaniei de a susține R. Moldova în continuare atât în plan politic, în parcursul nostru european, cât și pentru a moderniza și dezvolta țara.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.