VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vicepremierul pentru Integrare Europeană, în vizită la Paris

Vicepremierul pentru Integrare Europeană își începe azi o vizită de lucru în capitala Franței.

„Timp de două zile, voi avea întrevederi cu mai mulți oficiali francezi, printre care Jean-Noël Barrot, ministru delegat pentru Europa, și Emmanuel Puisais-Jauvin, secretar general pentru Afaceri Europene. De asemenea, voi participa la conferința cu genericul „Regândirea și remodelarea extinderii UE pe timp de război”, organizată în capitala franceză de Consiliul European pentru Relații Externe”, a scris Cristina Gherasimov pe rețelele sociale.

Amintim. În ultimele săptămâni, demnitarul s-a aflat la Bruxelles, acolo unde a discutat despre mai multe capitole din dosarul privind aderarea R. Moldova la UE, inclusiv sectorul justiției.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.