VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Veronica Dragalin: Sunt sigură că cei care mă atacă în ultimele luni nu vor fi satisfăcuți cu aceste explicații

Veronica Dragalin vine cu precizări în scandalul actelor prezentate în cadrul concursului privind obținerea funcției de șef al Procuraturii Anticorupție. Dragalin susține că în timpul participării la concurs a avut mai multe comunicări cu ”aparatul CSP pentru a concretiza unele aspecte”.

”Pentru cei care încă au întrebări sau sunt curioși despre concursul pentru funcția de Procuror-Șef al Procuraturii Anticorupție, pot preciza că am avut mai multe comunicări cu aparatul CSP pentru a concretiza unele aspecte în acest proces care, pentru prima dată în istoria Republicii Moldova, a permis unui procuror cu studii și experiență în afara țarii să candideze la această funcție conform legii recent adoptată de parlamentul RM. În procesul de concurs, am primit întrebări de la CPS și am trimis răspunsuri și acte corespunzătoare pe diverse teme, inclusiv proceduri disciplinare, certificatul medical, studii superioare și licența de jurist”, a scris Verenica Dragalin.

Șefa Procuraturii Anticorupție a atașat în postarea ei de pe facebook și unele comunicări.

”Să nu las loc de interpretare greșită. După aceste comunicări am avut și un interviu public față de toți membrii CSP, care au avut oportunitatea să mă întrebe orice. La final, acest consiliu m-a desemnat câștigător al concursului public. Sunt sigură că cei care mă atacă în ultimele luni nu vor fi satisfăcuți cu aceste explicații, dar sper foarte mult că cetățenii care nu cunosc un sistem străin dar vor să se informeze și documenteze de la surse de încredere vor privi această informație ca una utilă”, se mai arată în mesajul Veronicăi Dragalin.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.