VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Veronica Dragalin, păzită de stat

De trei săptămâni, șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, este protejată de angajații SPPS. Aceste lucru a fost confirmat de Serviciul de Protecție și Pază de Stat pentru realitatea.md.

„Serviciul de Protecție și Pază de Stat vă comunică următoarele. Potrivit art.6, alin.(3) al Legii nr.134/2008 cu privire la Serviciul de Protecție de Stat, doamna Veronica DRAGALIN, procuror-șef al Procuraturii Anticorupție beneficiază de protecție de stat acordată de către SPPS din 22 iunie 2023”, a precizat serviciul de presă al SPPS.

Potrivit legislației, președintele Republicii Moldova este cel care dispune acordarea protecției demnitari sau membrilor lor de familie, la solicitarea scrisă a instituțiilor interesate sau din inițiativă proprie.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.