VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vânătorii pot solicita autorizație pentru a vâna în zona de frontieră

Vânătorii pot solicita autorizație pentru a vâna în zona de frontieră. Avizul poate fi obținut în baza permisului electronic de acces în zona de frontieră prin accesarea site-ului oficial al Poliției de Frontieră, la rubrica „E-Permis”, informează Poliția de Frontieră.

Pentru autorizarea vânătorii în zona de frontieră, Poliția de Frontieră eliberează persoanei un aviz (în condițiile deținerii permisului de acces în zona de frontieră), care reprezintă acordul scris, conform căruia posesorul acestuia beneficiază de dreptul de aflare în zona de frontieră pentru desfășurarea vânătorii, în termenul de vânătoare stabilit şi în limitele sectorului indicate în acesta.

Avizul pentru desfășurarea vânătorii în zona de frontieră este obligatoriu pentru toți solicitanții pentru efectuarea vânătorii, inclusiv pentru persoanele care locuiesc permanent în zona de frontieră sau în localitățile ale căror hotare se află în zona de frontieră.

Avizul poate fi obținut în baza permisului electronic de acces în zona de frontieră prin accesarea site-ului oficial al Poliției de Frontieră, la capitolul Informații utile, rubrica „E-Permis” sau acces direct pe link: www.epermis.border.gov.md. Persoanele vor completa formularele cu informația solicitată, iar ulterior, după examinarea cererii, vor recepționa pe adresa de e-mail indicată avizul pentru vânătoare semnat electronic.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.