VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Util pentru șoferi! ASD a lansat o nouă versiune a platformei de achitare a vinietei

Administraţia de Stat a Drumurilor a lansat astăzi noua versiune a platformei de achitare a vinietei, vinieta.gov.md/.

Potrivit ASD, noul sistem informațional „e-Vinieta” este mai ușor de utilizat și oferă o serie de beneficii semnificative, precum modernizare, eficientizare și transparență.

Totodată, instituția subliniază că noua versiune a platformei de achitare a vinietei „reprezintă la moment cea mai bună soluție, în vederea asigurării unui serviciu public calitativ, eficient și productiv care va contribui la îmbunătățirea calității prestărilor oferite cetățenilor”.

ASD a dezvoltat SI „e-Vinieta”, care conține totalitatea informației aferente gestiunii, evidenței și controlului vinietei. Astfel, la etapa inițială, unul din scopurile creării și implementării noului sistem informațional este să faciliteze procesul de achitare a vinietei, asigurând confort contribuabilului”, precizează instituția.

Vinieta poate fi achitată la filialele și agențiile B.C. ,,MAIB S.A” (la terminalele de plată din gestiunea băncii MAIB serviciul „e-Vinieta” va fi indisponibil temporar). De asemenea, Vinieta poate fi achitată la terminalele de plată (QIWI, PayNet, PayMaster și MMPS), la stațiile PECO-Petrom Moldova și online pe paginile web vinieta.gov.md sau evinieta.gov.md.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.