VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Ursula von der Leyen: Asistența macrofinanciară pentru R. Moldova ar putea fi majorată cu 145 de milioane de euro

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, propune suplimentarea asistenței macrofinanciare pentru Republica Moldova cu 145 de milioane de euro.

Într-o postare pe pagina sa de Twitter, Ursula von der Leyen, a scris că Uniunea Europeană este solidară cu moldovenii în această perioadă dificilă când războiul pornit de Federația Rusă împotriva Ucrainei continuă să afecteze și R. Moldova.

Suntem solidari cu Moldova în timp ce undele de șoc ale războiului brutal al Rusiei continuă să afecteze țara. Astăzi ne propunem să suplimentăm asistența macrofinanciară pentru Moldova cu 145 de milioane de euro. Acest lucru va sprijini foarte mult economia și securitatea energetică a țării”, a scris Ursula von der Leyen.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.