VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un turc, organizatorul unei contrabande cu aur și argint de acum cinci ani, prins pe Aeroportul Chișinău

Un cetățean al Turciei, care acum cinci ani a pus la cale o contrabandă cu aur și argint în valoare de patru milioane de lei, a fost reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău. Suspectul, care era dat în căutare, a sosit în Capitală cu avionul de pe cursa Istanbul-Chișinău. 

Autorul schemei de contrabandă a fost reținut de ofițerii Departamentului antifraudă și conformare al Serviciului Vamal, sub conducerea Procuraturii pentru Cauze Speciale. 

Serviciul Vamal reamintește că la sfârșitul anului 2018, rețeaua fusese destructurată, iar doi cetățeni moldoveni au fost reținuți, după care și condamnați la 3 și 4 ani de închisoare. De asemenea, în cadrul operațiunilor și dosarului toate articolele din aur și argint au fost confiscate. La acea etapă, organizatorul grupului infracțional a fost anunțat în căutare, acesta fiind originar din Turcia. 

Suspectul turc, în vârstă de 48 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore pentru continuarea investigațiilor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.