VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un șofer de camion, prins cu permis de conducere fals la intrarea în R. Moldova

Poliţiştii de frontieră din punctul de trecere a frontierei Criva au refuzat intrarea în R. Moldova pentru un șofer de camion care folosea acte falsificate. La controlul trecerii frontierei, acesta a prezentat un permis de conducere cu semne de falsificare.

În data de 28 octombrie, în jurul orei 16:00, pe direcția intrare în țară s-a apropiat un autocamion, la volanul căruia a fost legitimat cetățeanul Ucrainei de 25 de ani. La controlul trecerii frontierei, șoferul a prezentat un permis de conducere, eliberat pe numele său pentru mai multe categorii de conducere. În cadrul verificărilor, polițistul de frontieră a constatat că elementele de protecție lipsesc, motiv de extindere a cercetărilor asupra permisului. Ca urmare, a fost confirmată bănuiala de falsificare a documentului.

La audieri, șoferul nu a putut explica despre cele depistate. 

În fapt, polițiștii de frontieră nu au autorizat trecerea frontierei de stat, tânărul a făcut cale întoarsă în Ucraina.

Cazul este cercetat în continuare de către angajații Direcției regionale Nord, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.