VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un sirian a aruncat cu un cocktail Molotov în clădirea Ambasadei Israelului din București și apoi a încercat să-și dea foc

Un bărbat cu cetățenie siriană a aruncat, azi, cu un cocktail Molotov la intrarea în ambasada Israelului din București și apoi a încercat să-și dea foc, transmite Digi24.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a mers la sediul ambasadei înarmat cu o sticlă incendiară pe care a aruncat-o în ușa clădirii. Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, a declarat că bărbatul a făcut acest gest din motive personale, fiind nemulțumit că nu a obținut o anumită reședință. El a precizat că atacul nu are legătură cu contextul internațional, cu războiul dus de Israel în Fâșia Gaza.

„Acest eveniment nu are legătură cu contextul internațional, este o nemulțumire personală a bărbatului, respectiv faptul că nu a obținut o anumită reședință. Aceste informații vor fi confirmate după terminarea cercetărilor care se derulează la sediul Secției 14 din Capitală”, a declarat Drăgan.

Ambasada Israelului la București a venit deja cu o reacție. 

„Forțele de securitate locale au preluat imediat controlul asupra lui, l-au arestat și l-au dus la secția de poliție. Nu s-au înregistrat victime în incident și nu au fost provocate pagube. Ambasada Israelului dorește să mulțumească forțelor de securitate locale și Poliției Române pentru răspunsul rapid și eficient”, a transmis misiunea diplomatică.


Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.