VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un polițist de frontieră și un angajat din cadrul Armatei Naționale, reținuți de CNA

Un angajat al Poliției de frontieră și directorul filialei Cantemir a ÎS „Centrul de pregătire a specialiștilor pentru Armata Națională” au fost reținuți de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, într-un dosar de trafic de influență, corupere pasivă și fals în acte publice. Aceștia sunt bănuiți că ar fi luat mită în valoare de 24 000 de lei pentru a ajuta un bărbat să obțină mai ușor permisul de conducere. 

Potrivit anchetei, polițistul de frontieră, în complicitate cu șeful filialei Cantemir a Centrului de pregătire a specialiștilor pentru Armata Națională, ar fi pretins și primit de la un bărbat 24 000 de lei, sub pretextul că ar avea influență asupra mai multor angajați ai filialei Cantemir a Centrului și ai Secției înmatricularea mijloacelor de transport și calificarea conducătorilor auto din Cahul care, la rândul lor, ar putea favoriza susținerea cu succes a examenului auto, cu toate că solicitantul nu a frecventat orele de instruire și se afla la evidența medicului narcolog. 

În urma măsurilor speciale de investigaţie şi acţiunilor de urmărire penală întreprinse, polițistul de frontieră și administratorul au fost recunoscuți în calitate de bănuiți și au fost reținuți pentru 72 de ore. 

Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.