VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un pianist japonez va susține la Chișinău un concert de caritate dedicat refugiaților ucraineni

Un pianist japonez va susține la Chișinău un concert de caritate dedicat refugiaților din Ucraina, dar și familiilor gazdă. Concertul va fi organizat pe 26 octombrie la Sala cu Orgă, cu genericul: „Solidarity Moldova”. Intrarea va fi liberă.

Potrivit Agenției ONU pentru Refugiați (UNHCR), concertul este organizat la inițiativa Ambasadei Japoniei în Republica Moldova și pianistului japonez Tempei Nakamura.

Acesta este al treilea concert al pianistului în Republica Moldova, potrivit IPN. Tempei Nakamura a mai urcat în scenă la Cahul și la Bălți. Până să ajungă în Moldova, a vizitat alte țări din regiune în același spirit al solidarității față de refugiații veniți din Ucraina, dar și față de țările care îi primesc, cum ar fi România, Slovacia, Polonia și Turcia.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.