VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un partid ”renaște” datorită socialiștilor

Mai mulți membri ai organizațiilor teritoriale ale PSRM din Nisporeni, Hâncești și Telenești au decis să adere la Partidul ”Renaștere”.

Deputatul Alexandr Suhodolschi, care a părăsit anterior fracțiunea PSRM și a aderat la Partidul „Renaștere”, susține că noii membri vor contribui la consolidarea și dezvoltarea formațiunii.

„Împreună ne vom direcționa eforturile pentru atingerea bunăstării Moldovei și prosperității poporului. Reprezentanții puterii locale, conducătorii și membrii organizațiilor teritoriale ale Partidului Socialiștilor din raioanele Nisporeni, Hâncești și Telenești – Pavel Artamonov, Olesea Brânză și Alexandru Isac, au luat decizia de a adera la partidul „Renaștere” și să devină parte a echipei noastre puternice și de perspectivă. Împreună vom obține pentru Moldova și poporul ei rezultate semnificative și vom uni toți locuitorii țării împotriva actualului regim politic burghez”, a spus Suhodolschi.

Partidul „Renaștere” este condus de Natalia Parasca, care este președinte interimar. În august va avea loc congresul partidului, în cadrul căruia va fi aleasă o nouă conducere a formațiunii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.