VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un parlamentar socialist renunță la mandatul de deputat: „Au rămas câteva zile și scap” 

Deputatul și vicepreședintele comisiei parlamentare juridice, numiri şi imunități, Adrian Lebedinschi, a anunțat în cadrul unei emisiuni televizate că urmează să renunțate la mandatul de deputat în favoarea celui de consilier în Consiliul municipal Chișinău (CMC). 

Potrivit lui Lebedinschi și ex-președinte Igor Dodon ar urma să preia mandatul de consilier municipal. O decizie în acest sens a fost luată în cadru fracțiunii socialiștilor din Parlament.

„Sunt în Parlament de 8 ani și slavă Domnului, au rămas câteva zile și scap de Parlamentul nostru. Mă duc în Consiliul municipal să văd care e situația acolo. Am convenit cu colegii. De aceea și am candidat ca să rămân acolo, să lucrez pentru Chișinău”, a declarat deputatul Adrian Lebedinschi, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Amintim că potrivit rezultatelor alegerilor din 5 noiembrie, PSRM a obținut șase mandate de consilieri în CMC.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.