VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Un nou schimb de prizonieri între Rusia și Ucraina

Ucraina și Rusia au făcut un nou schimb de prizonieri joi, 24 noiembrie. Alți 50 de soldați ucraineni s-au întors acasă, a anunțat de șeful biroului prezidențial Andrei Yermak pe Telegram.

Potrivit lui Yermak, Ucraina a primit 48 de soldaţi şi doi ofiţeri, printre ei infanterişti, grăniceri şi membri ai forţelor terestre.

„Am reuşit să aducem înapoi 19 apărători ai Mariupolului... precum şi 15 prizonieri (de război) de la centrala nucleară Cernobîl şi şapte de pe Insula Şerpilor”, a spus Yermak.

„Continuăm să lucrăm la eliberarea tuturor oamenilor noștri din captivitate. Sunt recunoscător pentru munca depusă de Cartierul General de Coordonare pentru Tratarea Prizonierilor de Război. Îi vom întoarce pe toți”, a mai scris demnitarul ucrainean. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.