VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un microbuz de rută, plin cu pasageri, a intrat într-un copac. Patru persoane au fost spitalizate

Patru persoane au ajuns la spital cu multiple traumatisme după ce un microbuz de rută a intrat într-un copac. Accidentul s-a produs în apropierea localității Horești din raionul Ialoveni.

Solicitată de IPN, șefa Secției comunicare și protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, a menționat că în microbuz erau 14 pasageri și șoferul, un bărbat de 68 ani. Preliminar s-a stabilit că șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile rutiere, a pierdut controlul volanului, derapând de pe traseu, s-a tamponat într-un copac.

Urmare a impactului,patru pasageri, de 18, 41, 53 și, respectiv, 67 de ani au fost transportați la Institutul de Medicină Urgentă din municipiul Chișinău.

Cazul este documentat de către polițiști pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Șoferul nu a consumat alcool.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.