VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un Lexus, căutat de Interpol, urma să ajungă în R. Moldova

Un moldovean a dorit să introducă pe teritoriul R. Moldova un automobil de model Lexus, care figurează în baza de date INTERPOL ca fiind căutat de către autoritățile italiene. Autoturismul a fost depistat în seara zilei de 15 ianuarie la PTF Leușeni.

Ieri la punctului de trecere a frontierei Leușeni, pe sensul de intrare în R. Moldova s-a apropiat un microbuz care tracta pe o platformă un automobil de model Lexus. Potrivit poliției de frontieră, proprietarul autoturismului era un bărbat cu dublă cetățenie, moldovenească și română, în vârstă de 25 de ani. Din spusele acestuia ar fi intenționat să vămuiască mașina.

La verificarea documentelor și procesarea informației în baza de date INTERPOL, polițiștii de frontieră au consemnat faptul că mașina este dată în urmărire internațională de către autoritățile din Italia.

Conform procedurilor legale, automobilul a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni până la elucidarea circumstanțelor. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.