VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un grup de procurori vor primi medalii, insigne și cadouri simbolice de ziua profesională

Procuratura Generală își propune să premieze cu medalii, insigne și cadouri simbolice 48 de procurori cu ocazia cele de-a 32-a aniversări de la formarea Procuraturii Generale a Republicii Moldova. Propunerea a fost făcută de Consiliul Superior al Procurorilor, care a și creat lista specialiștilor care urmează să fie premiați.

Consiliul Superior al Procurorilor, citat de bizlaw.md, susține că drept puncte de reper în evaluarea procurorilor desemnați au fost criteriile prevăzute de actele normative indicate, raportate la parcursul profesional al procurorilor înaintați pentru aplicarea măsurilor de încurajare, indicatorii cantitativi și calitativi de performanță, contribuția la consolidarea demnității profesiei și aderența la valorile instituționale.

Ziua lucrătorului Procuraturii este marcată în data de 29 ianuarie.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.