VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un gimnaziu din raionul Ialoveni, numit în cinstea unui ex-deputat 

Gimnaziul din satul Malcoci, raionul Ialoveni, va purta numele fostului deputat și președinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Tudor Deliu. Consiliul raional Ialoveni a decis pe 25 ianuarie, în unanimitate de voturi pentru finalizarea procedurii.

„Pentru satul Malcoci, r. Ialoveni s-a produs un eveniment istoric. Consiliul raional Ialoveni a decis în unanimitate de voturi pentru finalizarea procedurii de numire a Gimnaziului din satul Malcoci în numele Domnului Tudor Deliu (…) Domnul Tudor DELIU merită apreciat la justa valoare! S trăim să-l pomenim!” a scris pe rețelele de socializare Sergiu Suharenco, unul dintre membrii grupului de inițiativă.

Tudor Deliu, fostul președinte al PLDM , a decedat la vârsta de 67 de ani, pe 4 august 2023, în urma unei boli incurabile.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.