VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un fost psihiatru al unei pușcării, suspectat de trafic de droguri

Un fost psihiatru al Penitenciarului nr. 16 ”Pruncul”, în vârstă de 30 de ani, riscă să ajungă în locul pacienților pe care anterior îi examina și le oferea consultații. Bărbatul este suspectat de trafic de droguri de tip marijuana.

Afacerea ilegală a fostului angajat al închisorii a fost demascată de angajații INI, ai Administrației Naționale a Penitenciarelor și procurorii pentru cauze speciale. 

În urma unor informații, polițiștii au descins la locuința bărbatului. În urma perchezițiilor a fost depistat și ridicat aproximativ un kilogram de cânepă măcinată păstrat în borcane și în vase din plastic. Valoarea estimativă a drogurilor se ridică la 362 de mii de lei. 

Bărbatul este cercetat acum pentru circulația ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari. El riscă o pedeapsă cu închisoare de la 1 la 6 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.