VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un cuplu din Capitală, condamnat la închisoare: Au atacat și jefuit un bărbat

Un cuplu condamnat la închisoare după ce au bătut un bărbat și l-au jefuit. Femeia își va petrece următorii patru ani și patru luni după gratii, iar bărbatul, care este învinuit și de vătămare corporală gravă, va sta 9 ani și trei luni în închisoare.

Femeia în vârstă de 25 de ani, în acord cu soțul de 39 de ani, aflându-se într-un imobil din centrul capitalei, i-au aplicat unui bărbat de 36 de ani, multiple lovituri cu pumnii apoi i-au sustras telefonul mobil, anunță Procuratura.

Același inculpat, cu o lună mai devreme, aflându-se în vizită la un bărbat în cartierul Telecentru al capitalei, în urma unui conflict cauzat de sustragerea băuturilor alcoolice, s-a luat la bătaie cu bărbatul respectiv și l-a înjunghiat cu un cuțit în abdomen, cauzându-i conform concluziei raportului de expertiză judiciară medico-legală vătămări corporale grave.

Pentru infracțiunile incriminate, bărbatului i-a fost stabilită pedeapsa definitivă sub formă de închisoare pe un termen de 9 ani și 3 luni, cu executare în penitenciar de tip semiînchis.

Inculpatei i-a fost stabilită pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 4 ani și 4 luni, cu suspendarea condiționată a executării pedepsei pe o perioadă de probațiune de 5 ani, cu obligarea de a nu-și schimba domiciliul și/sau reședința fără consimțământul organului de probațiune și obligarea prestării muncii neremunerate în folosul comunității pe o durată de 100 de ore.

Potrivit procurorilor, ambii inculpați și-au recunoscut vinovăția. Aceștia nu sunt la prima abatere de ordin penal, precizează Procuratura.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.