VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un consilier municipal din Chișinău cere redenumirea unei străzi din Capitală în cinstea lui Aleksei Navalnîi

Consilierul municipal din Chișinău, Victor Chironda, cere edilului Ion Ceban să inițieze procesul de identificare și schimbare a denumirii unei străzi din Chișinău în memoria lui Aleksei Navalnîi.

„Am așteptat o săptămână în speranța că domnul primar va face singur acest gest, așa cum la 16 februarie a declarat că ”curajul lui Navalnîi este un exemplu”. Însă posibil este prea ocupat și nu a reușit. Astfel, astăzi am înaintat o solicitare, în care i-am cerut domnului primar, în calitate de președinte a Comisiei pentru reglementarea denumirilor urbane, să inițieze și să pregătească proiectul de decizie pentru CMC, cu privire la schimbarea denumirii unei străzi din mun. Chișinău în memoria lui Aleksei Navalnîi”, se arată într-un mesaj al lui Victor Chironda publicat pe rețele sociale.

Alesul municipal susține că prin acest gest, Ion Ceban ar demonstra onestitate și consecvență în declarații și acțiuni, astfel încât să pună punct insinuărilor precum că edilul nu ar fi proeuropean și că este controlat de Moscova.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, sau reprezentanții formațiunii sale, MAN, din CMC nu au comentat propunerea fostului viceprimar Victor Chironda.  

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.