VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un angajat al ANRE, percheziționat de ofițerii CNA într-un dosar de corupție

Un consultant al Secției Licențiere din cadrul ANRE a ajuns pe mâna ofițerilor CNA și a procurorilor, fiind bănuit de acte de corupție. Angajatul ar fi acționat în interesul unui agent economic pentru a grăbi procesul de înregistrare a documentelor pentru obținerea unei licențe.

Acesta ar fi exercitat influență asupra unor membri ai comisiei ANRE, care, la rândul lor, urmau să faciliteze procesul de obținere în termeni proximi a licenței privind importul şi comercializarea de combustibil pe teritoriul Republicii Moldova. Drept urmare, licența a fost eliberată a doua zi de la depunerea pachetului de acte.

 În cadrul perchezițiilor efectuate, ofițerii CNA au ridicat corespondența purtată anterior de angajatul ANRE cu reprezentatul agentului economic interesat de obținerea rezultatului urmărit, inclusiv dosarul de licențiere și dispozitive electronice care ar conține date relevante cazului investigat.

 Angajatul este bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de influență în circumstanțe agravante. Conducerea urmăririi penale este asigurată de către Procuratura mun. Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.