VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un an de la învestirea Guvernului Gavrilița

Acum un an, pe data de 6 august, Parlamentul a acordat vot de încredere Guvernului condus de către Natalia Gavrilița. Acesta a fost învestit cu votul a 61 de deputați din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate. Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor și Partidul Politic Șor nu au votat pentru un cabinet de miniștri condus de către Natalia Gavrilița, format deja din 13 ministere, în loc de 9 cum era la acel moment.

Analistul politic Nicolae Negru este de părere că Guvernul Nataliei Gavrilița timp de un an a trecut prin încercări grele.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.