VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ultima Oră! Trei companii aeriene lansează curse directe spre și dinspre Chișinău. Care sunt destinațiile

Trei companii aeriene noi lansează curse directe spre Chișinău. Anunțul a fost făcut astăzi, 9 august de reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău (AIC).

Astfel, Southwind Airlines va opera, din 8 august până la 1 noiembrie 2023, curse charter de pe AIC spre Antalya. Conexiunea cu Antalya este una dintre cele mai populare destinații printre călătorii din regiunea noastră. Aeroportul din Antalya are legătură directă cu mai mult de 140 aeroporturi – și pe această direcție se formează conexiuni comode și prin alte puncte intermediare.

Totodată, Israir va opera zboruri directe regulate de pe aeroportul nostru spre Tel Aviv, din 29 octombrie 2023, în fiecare zi de luni, miercuri, joi și duminică. 

Cea de-a treia companie este Azerbaidjan Airlines – AZAL, care va opera zboruri directe regulate spre Baku, Heydar Aliyev airport, din 15 septembrie 2023, în fiecare zi de luni și vineri. Baku este una dintre cele mai frumoase destinații turistice din regiunea Caucazului, un oraș cu o istorie bogată și o arhitectură impresionantă, care oferă o varietate de atracții turistice.

Menționăm că administrația aerogării a afirmat că din toamnă pe piața noastră vor mai apărea două companii aeriene low-cost.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.