VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ucraineancă, condamnată la 3 ani de închisoare pentru mituirea unui polițist de frontieră

O ucraineancă a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru mituirea unui polițist de frontieră. Decizia a fost pronunțată la data de 19 aprilie de magistrații de la Judecătoria Edineț.

Potrivit Procuraturii Anticorupție, cauza penală a fost pornită în decembrie 2022, de către Direcția Generală Teritorială Nord a Centrul Național Anticorupție și instrumentată în baza unui denunț a colaboratorului poliției de frontieră.

Potrivit materialelor, femeia împreună cu o persoană, neidentificată de organul de urmărire penală, a promis și transmis unui angajat al Poliției de Frontieră, 500 dolari de dolari pentru a permite scoaterea din Republica Moldova a unui minor fără nici un act de identitate.

Atât urmărirea penală în prezenta cauză penală cât și judecarea cauzei a durat 3 luni, inculpata recunoscându-și vina în cadrul cercetării judiciare.

Prin sentință din 19 aprilie 2023, instanța a recunoscut vinovată inculpata de comiterea coruperii active, stabilindu-i pedeapsa cu închisoare pe un termen de 3 ani, cu executare în penitenciar pentru femei și amendă în mărime de 200.000 de lei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.