VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Troleibuze turistice pe ruta „Cunoaște orașul alături de Moș Crăciun” vor circula din nou prin Chișinău

Troleibuzele turistice de pe ruta specială „Cunoaște orașul alături de Moș Crăciun” așteaptă copiii și părinții lor în zilele de sâmbătă și duminică pentru a descoperi legendele orașului împreună.

Potrivit RTEC, în perioada 17-18 și 24-25 decembrie 2022 și în zilele de 7-08 ianuarie 2023, troleibuzele vor circula după următorul program:

  • I rută: ora 10:00 (excursie în l. română)
  • II rută: ora 12:00 (excursie în l. română)
  • III rută: ora 14:00 (excursie în l. rusă)
  • IV rută: ora 16:00 (excursie în l. rusă)
    RTEC notează că traseul începe şi se finalizează lângă Arcul de Triumf, iar la finalul călătoriei toți copilașii primesc surprize dulci din partea Moșului.

”Capacitatea de îmbarcare va fi permisă în limita de persoane așezate pe scaune, iar copii până la 10 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoţiţi de un părinte. Copii până la 7 ani, însoţiţi de părinţi, călătoresc gratuit”, subliniază RTEC.

Preţul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie 30 lei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.