VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Trei cele mai importante proiecte de lege votate astăzi în Parlament

Deputații s-au întrunit astăzi în ședință pentru a aproba mai multe proiecte de legi importante.

Vocea Basarabiei vă prezintă mai jos cele mai importante proiecte de lege votate astăzi în Parlament:

  • Moldova va primi 19,5 milioane de lei grant din partea SUA, pentru consolidarea securității energetice, aprovizionarea cu gaze naturale, conectarea cu sistemele europene și creșterea eficienței energetice.
  • Fondul FACEM, votat în două lecturi. Companiile mici și mijlocii vor avea acces la finanțare în condiții avantajoase. Anul acesta fondul are un buget de 70 de milioane de lei, iar anul viitor va ajunge la 450 de milioane de lei.
  • Mai multă ordine și eficiență în utilizarea infrastructurii de irigare. Se simplifică procedura de creare a asociației utilizatorilor de apă pentru irigații - nu va mai fi nevoie ca statutul acesteia să fie aprobat de cel puțin 50% plus unu din membri.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.