VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Transfer surpriză, în fotbalul moldovenesc. Ion Ciobanu, la Union Berlin

Ion Ciobanu, component al naționalei U17 a R. Moldova, a semnat cu Union Berlin - echipa de pe locul patru, în Bundesliga, anunță cei de la Bild. Atacantul de 17 ani și-a pus semnătura pe un contract valabil până în 2025.

Un moldovean, la Union Berlin

Ion Ciobanu, discipol al academiei celor de la Sheriff Tiraspol, începând cu anul 2021, s-a aflat sub contract cu FC Nurnberg, reprezentând mai multe categorii de juniori, la această echipă. 

Pe lângă postul de atacant central, Ion Ciobanu mai evoluează atât ca winger dreapta, cât și ca winger stânga. În cele cinci meciuri adunate pentru naționala R. Moldova de până la 17 ani, tânărul atacant a marcat un gol și a oferit o pasă de gol.

Pentru început, Ion Ciobanu va evolua la Union Berlin U19.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.