VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tragedie în Veneția. Cel puțin 21 de persoane au murit, după ce un autocar s-a prăbușit de pe un pod

Un accident grav a avut loc aseară lângă Veneția. Cel puţin 21 de persoane, printre care doi copii, au murit după ce un autobuz s-a prăbuşit de pe un pod la Veneţia, în nordul Italiei. Vehiculul a căzut în gol 10 metri. Autoritățile au activat imediat planul roșu de urgență și peste 100 de pompieri au intervenit la locul accidentului.

Autocarul a căzut pe șinele de cale ferată de sub pod, și a luat foc în urma impactului. Drept urmare, o parte dintre trupurile celor care au pierit în accident au fost carbonizate. Printre victimele deja identificate sunt cinci cetățeni ucraineni, un cetățean german și șoferul autobuzului, un italian în vârstă de 40 de ani.

Imediat după accident, la spital au fost transportați și 18 răniți, cinci fiind în stare gravă, potrivit autorităților italiene. Nu sunt cunoscute în acest moment cauzele tragediei. Una din ipotezele inițiale a fost că un incendiu a izbucnit la bordul autocarului înainte ca acesta să cadă în gol, dar a fost infirmată de mărturiile culese de salvatori. O altă teorie este că șoferului i s-a făcut rău. Ministerul de Externe de la Chișinău nu cunoaște deocamdată dacă printre victime sunt cetățeni moldoveni. Autoritățile de la București au confirmat deja că printre pasageri nu se aflau cetățeni români.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.