VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Trafic suspendat timp de două zile pe o stradă din Capitală

Traficul rutier pe strada Nicolae Milescu-Spătaru, tronsonul cuprins între străzile Profesor Ion Dumeniuc și Bucovina, va fi suspendat în perioada 23-25 iunie și 30 iunie-2 iulie.

Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării unor lucrări de demontare la suprastructura podului nefinalizat din strada Nicolae Milescu-Spătaru, intersecție cu strada Bucovina, precizează Primăria municipiului Chișinău.

Astfel, în perioada menționată, transportul public care traversează zona va fi organizat după cum urmează:

Autobuzele de pe ruta nr. 5, tur – de pe str. N. Milescu-Spătaru pe str. Profesor Ion Dumeniuk, bd. Mircea cel Bătrân, Dispeceratul transportului public; retur: Dispeceratul transportului public, bd. Mircea cel Bătrân, str. Profesor Ion Dumeniuk, str. N. Milescu-Spătaru și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe ruta nr. 191 vor circula până la strada Profesor Ion Dumeniuk.

„Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create”, se arată în comunicatul remis.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.