VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Trafic suspendat pe strada Alexandru cel Bun până la sfârșitul lunii octombrie: Cum vor circula microbuzele

În perioada: 9 septembrie – 31 octombrie 2022 va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Bulgară și Vasile Alecsandri. Despre aceasta informează Primăria municipiului Chișinău.

Potrivit sursei citate, măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare din strada Alexandru cel Bun.

Pe perioada executării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

·        Rutele de microbuz nr. 103, 171, 174, vor circula de pe str. Ismail pe str.  Mitropolit Varlaam, str. str. Mihai Eminescu, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit Gavriil Bănulescu Bodoni, str. Mitropolit Dosoftei, str. Serghei Lazo, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit.

·        Rutele de microbuz nr. 130, 134, 162 vor circula de pe str. Bulgară pe str.  Cojocarilor, str. Titu Maiorescu, str. Alexandru Hîjdeu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, Primăria Capitalei anunță că în perioada 8 septembrie 2022 – 9 octombrie 2022, va fi suspendat parțial traficul rutier pe bd. Renașterii Naționale, în perimetrul cuprins între bd. Grigore Vieru și străzile Florilor, Tudor Vladimirescu și Bogdan Voievod. Măsura a fost luată în vederea executării lucrărilor de reparație curentă a bd. Renașterii Naționale. 

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.