VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Toamna se simte din ce în ce mai bine: Ce temperaturi ne așteaptă în acest weekend

Toamna se simte din ce în ce mai bine, pentru că vremea adaugă iarăși câteva grade pentru zilele de sâmbătă și duminică! Apoi, luni revenim la regimul termic normal.

Potrivit meteorologilor, în weekend, temperaturile minime vor oscila între +8..+13ºC, iar cea de luni va fi mai scăzută cu 2 grade.

Maximele sâmbătă și în cea mai mare parte a teritoriului duminică vor fi între +21..+26°C, doar la nord vor fi între +16..+20°C.

Luni, temperaturile maxime vor scădea la valori între +11..+16°C.

Această schimbare de temperatură se datorează unui alt front atmosferic care va traversa teritoriul țării duminică. Deci, să vă pregătiți umbrelele pentru acea zi! Dar nu numai duminică, ci și luni noaptea se prevăd ploi pe o mare parte a teritoriului”, precizează SHS.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.