VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Timbre și monede comemorative dedicate deschiderii negocierilor

Acțiuni simbolice pentru noua etapă a integrării europene. De azi, în toate oficiile din țară au fost puse în circulație un tiraj de 15 mii de timbre cu ocazia deschiderii negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

„Acest tiraj special de timbre este o celebrare a unei etape importante în istoria Republicii Moldova. Integrarea europeană este șansa noastră istorică pentru o viață mai bună, pentru un viitor mai prosper și mai sigur pentru toți cetățenii noștri. Viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană!”, se arată într-un mesaj al Ministerului Dezvoltării Economice.

De asemenea, din 2 ianuarie, vor fi puse în circulație și 2000 de monede comemorative „Moldova Europeană”, care va completa seria „Evenimente istorice”. Moneda este de argint și are un design color. Valoarea nominală este de 100 lei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.