VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tentativă de contrabandă cu aproape 18.000 pachete de țigări destinate UE

Angajații Direcției inspecție efectiv din cadrul IGPF de comun cu procurorii PCCOCS, ofițerii SIS și ai Serviciului Vamal, au deconspirat duminică o încercare de scoatere din țară a 17.900 pachete de țigări, prin punctul de trecere a frontierei „Costești- Stânca”.

Acestea erau destinate statelor Uniunii Europene și au fost depistate într-un mijloc de transport reținut în flagrant, care avea o podea dublă unde marfa era camuflată.

Prin urmare, marfa și mijlocul de transport au fost ridicate în vederea confiscării, iar transportatorul și organizatorul schemei, cu vârste de 37 și 44 de ani, au fost reținuți.

Investigațiile continuă, inclusiv în privința funcționarilor publici care ar fi favorizat tentativa de contrabandă, care în acest stadiu se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.