VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Temperaturi de până la +32°C la mijloc de toamnă: Cum va fi vremea în acest weekend

În acest weekend vremea ne va răsfăța cu o adevărată doză de vară! Meteorologii promit că vom avea temperaturi de până la 32 grade.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat temperaturile de vară sunt cauza unui val de aer cald care vine din nordul Africii.

Ziua, maximele vor fi generoase, cu valori între +27°C și +32°C sâmbătă, și vor scădea până la +19°C și +24°C luni. Cu toate acestea, valorile termice vor rămâne peste media normală. Noaptea, temperaturile vor fi plăcute, cu minime între +13°C și +18°C la începutul perioadei, și scăzând la +7°C până la +12°C luni”, anunță SHS.

Totuși, luni, vom vedea o schimbare în situația sinoptică, iar instabilitatea va crește, aducând ploi ușoare, în special în zona de nord. Vântul va sufla moderat până la slab din sectorul de vest.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.