VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Tehnică militară, pe drumurile naționale. Ministerul Apărării: Rugăm cetățenii să nu se îngrijoreze!

În perioada 15-19 mai Armata Națională desfășoară exerciții anuale ordinare cu participarea rezerviștilor Forțelor Armate. În acest sens, Ministerul Apărării îndeamnă cetățenii să nu se îngrijoreze.

În contextul desfășurării exercițiilor anuale ordinare cu participarea rezerviștilor Forțelor Armate, tehnica militară urmează să se deplaseze spre centrele de instruire ale Armatei Naționale și, ulterior, la locurile de dislocare permanentă. La exerciții vor participa și blindatele Brigăzii de poliție cu destinație specială “Fulger” a IGP. Rugăm cetățenii să nu se îngrijoreze atunci când vor observa vehiculele militare în această perioadă și să se abțină de la plasarea imaginilor în spațiul online, pentru a nu genera speculații”, subliniază Ministerul Apărării.

Menționăm că asemenea exerciții se vor desfășura și în perioada 22-26 mai. Acestea au loc în conformitate cu Planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul curent, aprobat la finele anului 2022 și nu au tangență cu situația de securitate din regiune.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.