VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei: Despre binefacere, teatru și muzică

Începem emisiunea cu minunata piesă semnată de Vali Boghean în cinstea păcii: „Lie Ciocârlie”

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

1. Liliana Rotaru, președinta CCF Moldova. Discutăm despre „Rostul Postului”, dar și despre cum poți să donezi masa pe o zi celor care au o mai mare nevoie.

2. Ion Pruteanu, șeful Direcției educație anticorupție a Centrului Național Anticorupție și Petru Hadârcă, directorul Teatrului Național „Mihai Eminescu” . Discutăm despre „Democrația prin Teatru – Reflexia integrității în oglinda scenei”

3. Omul zilei- Gioachino Rossini – „Monsieur Crescendo”

4. Adriana Ochișanu, interpretă, Costi Burlacu și Corina Țepeș, interpreți. Ascultăm piesa Adrianei Ochișanu „Sunt un om de omenie” și piesa lui Costi Burlacu și Corina Țepeș „Iubirea mea”

În rubrica Minutul lui Vasile Botnaru, autorul ne prezintă tableta- Biden i-a dat lui Putin o nouă lecție

La rubrica Vocea medicului, doctorul Luminița Suveică ne vorbește despre astm.

De luni până vineri de la 7:00 și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Autori

  • Andrei Porubin

    Andrei Porubin este un jurnalist, actor, prezentator, showman, deținător al titlului "Maestru în Artă", și al medaliei "Meritul civic". El a fost prezentatorul numeroaselor concerte și campionate, prezentări și festivaluri. A jucat în mai multe filme (inclusiv "Întoarcerea Titanicului "). A adus un omagiu scenei teatrale, pentru că, pe lîngă departamentul de jurnalism de la Universitatea de Stat, a absolvit și arta teatrală la Institutul de Arte.În trecut a activat la Moldova 1, Jurnal TV, Radio Europa Liberă. În prezent este unul dintre moderatorii emisiunii Te salută Vocea Basarabiei, alături de Mihaela Cîrnov.

  • Mihaela Cîrnov

    Autoarea Matinalului Cotidian, dar și moderatoarea emisiunii Te salută Vocea Basarabiei, alături de Andrei Porubin. Licența și masteratul în jurnalism le-a efectuat la USEM. Deține premiul Jurnalista anului la Gala Tinerilor Supereroi, 2017. Se numără printre finaliștii Burselor Europene pentru Jurnaliști, ediția din 2021. A activat în calitate de prezentatoare și realizatoare de emisiuni la Moldova 1 și reporteră la știripozitive.eu. A lucrat la Radio Europa Liberă timp de 5 ani, fiind și bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.