VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

1. Ion Spătaru, artist emerit al Republicii Moldova - Trombonist, dirijor, conducător artistic cu merite deosebite

2. Omul zilei - Grigore Vieru: poetul care a reuşit să pătrundă adânc în sufletul neamului şi al poporului, un simbol al rezistenței și continuității prin cultură, al spiritului românesc în spațiul unic și unitar.

3. Natalia Ciobanu, călătoarea lumii . Are 120 țări vizitate în 4 ani.

4. Iulian Ciocan, scriitor, jurnalist apreciat și citit mai mult peste hotare decât în Moldova

La rubrica Vocea medicului, doctorul Luminița Suveică ne vorbește despre vitamina B12.

În rubrica Minutul lui Vasile Botnaru, autorul ne prezintă tableta: Dodon în ceasul al doisprezecelea.

De luni până vineri de la 7:00 și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.