VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

1. Misha Grosu, acordeonist- „Muzica este o pasiune arzătoare, „obsesie” sau dragostea vieții mele”. Ascultăm în studio piesele „Groove Tango” și „Colors of Balkan”

2. Victor Sacaliuc, fotograf . De Ziua Artei Fotografice române discutăm cu Victor Sacaliuc – maestru al „ochiului magic” de 25 ani

3. Sofia Dilevschi, tânără interpretă. Discutăm despre premiile mari la Wapa World, „Golden Palm 2022”, Dubai, dar și despre muzică, hipism și desen. Ne delectăm auzul cu melodiile „Către tine” și „Doina”

La Minutul lui Vasile Botnaru, jurnalistul Vasile Botnaru ne prezintă pastila: Moș Gerilă, Moș Gerilă, pe la noi să nu mai vii…

La rubrica Vocea medicului, doctorul Luminița Suveică ne vorbește despre rinofaringita la adulți și copii.

De luni până vineri de la 7:00 și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.