VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

Liliana Palihovici, președinta Asociației ”Institutum Virtutes Civilis”. Discutăm despre Campania ”16 zile de activism pentru eliminarea Violenței împotriva Femeilor, dar și despre Ziua Mondială a drepturilor omului

Oleg ANTOCI, acordeonist , omagiatul zilei Ascultăm Orchestră Lăutarii în frunte cu Maestrul Nicolae Botgros, iar la acordeon – Oleg ANTOCI. La fel vizionăm videoclipul ”Mi-e dor de voi” și cântecul Ca pe Vlasca și Teleorman.

OMUL ZILEI – Zinaida JULEA– artista cu voce de aur. De ziua artistei, revedem o secvență din Podcastul realizat cu Zinaida Julea pentru revista online Unica.md de către Andrei Porubin.

– Aflăm de la Iurie CUȘNIR, medic generalist de la un Centru de sănătate din raionul Leova –Cum ne mărim imunitatea?

La Minutul lui Vasile Botnaru, jurnalistul ne prezintă pastila: Ostap Bender.

De luni până vineri de la 7:00  și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Autor

  • Andrei Porubin

    Andrei Porubin este un jurnalist, actor, prezentator, showman, deținător al titlului "Maestru în Artă", și al medaliei "Meritul civic". El a fost prezentatorul numeroaselor concerte și campionate, prezentări și festivaluri. A jucat în mai multe filme (inclusiv "Întoarcerea Titanicului "). A adus un omagiu scenei teatrale, pentru că, pe lîngă departamentul de jurnalism de la Universitatea de Stat, a absolvit și arta teatrală la Institutul de Arte.În trecut a activat la Moldova 1, Jurnal TV, Radio Europa Liberă. În prezent este unul dintre moderatorii emisiunii Te salută Vocea Basarabiei, alături de Mihaela Cîrnov.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.