VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

- Gheorghe RUSNAC, istoric, profesor universitar, dar și omagiatul zilei

- Omul zilei- Stela Popescu – simbol al teatrului românesc

- Radu DUMBRAVĂ, artist: Chișinăul are nevoie de mai multă culoare

- Ricky Ardezianu, interpert. Ascultăm live piesele : „Chercher la femme” și „Cu tine”

La Minutul lui Vasile Botnaru vizionăm pastila : Ranița ostășească a Maiei Sandu

La rubrica Vocea medicului, Luminița Suveică vorbește despre durerea articulațiilor .

Tot aici afli din rubrica Vocea Juristului - Ce drept are tatăl asupra copilului său dacă părinții nu sunt căsătoriți? de la Ilie Chirtoacă, consilier CRJM

De luni până vineri de la 7:00 la 8:00 și în reluare la 10:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.