VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tauber: „Procurorii au efectuat percheziții la domiciliul lui Dinu Țurcanu. Acesta a fost audiat la PCCOCS”

Deputata Partidului „ȘOR” a declarat vineri, 4 noiembrie, că procurorii au efectuat percheziții la domiciliul președintelui raionului Orhei, Dinu Țurcanu. Potrivit lui Tauber, Țurcanu a fost audiat de către procurorii din Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale într-un dosar pornit pe destabilizarea situației în țară.

„Astăzi au fost organizate percheziții noi la domnul Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei și, din câte am aflat de la avocații noștri, la niște activiști de-ai noștri. Din câte cunosc de la avocații noștri, domnul Țurcanu a fost audiat la PCCOCS și deja avem un dosar nou pe capul nostru „destabilizarea situației în țară”, a declarat Tauber.

În această dimineață, angajații INI al IGP, în comun cu procurorii PCCOCS, au desfășurat percheziții la mai mulți figuranți pe o cauză penală care vizează „pregătirea dezordinilor în masă”.

În cadrul protestului organizat de partidul „Șor”, duminică 30 octombrie, Inspectoratul General de Poliție a anunțat că în jur de 80 de persoane au fost documentate pentru intenții de destabilizare, iar 28 de protestatari au fost scoși din mulțime. Atunci, Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei, a fost ridicat de poliție și scos din mulțime.

Potrivit Poliției, mai mulți tineri cu pregătire fizică care participau la manifestație au instigat la ură și aveau un comportament neadecvat. Aceștia aruncau cu ouă în forțele de ordine și încercau să rupă cordonul de polițiști.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.