VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tatiana Badan, președinta CALM: Orașele și satele noastre vor deveni parte a lumii civilizate

Uniunea Europeană este adusă, treptat, în fiecare sat și oraș din Moldova prin proiectele comune pe care le realizăm cu partenerii din UE, iar modelul de administrație locală din spațiul comunitar trebuie promovat în fiecare localitate pentru a oferi o viață decentă familiilor noastre. Este mesajul transmis în PMAN de președinta Congresului Autorităților Locale din Moldova, Tatiana Badan.

”Trăiesc emoții de mândrie. Uniunea Europeană înseamnă servicii publice bune pentru cetățeni, drumuri, apă, justiție, viitor și siguranță pentru copii, grijă pentru bătrâni și șansa ca moldovenii să se reîntoarcă acasă și să ne bucurăm împreună unii lângă alții. Anume modelul de administrație locală din UE este unul demn de urmat și ne permite nouă, primarilor, să fim mai aproape de cetățeni și să dezvoltăm satele. Sute de școli și grădinițe modernizate, drumuri reparate, iluminat public stradal, proiecte mari de infrastructură, toate acestea au fost implementate cu suportul UE. Să dezvoltăm și să ajutăm satele și orașele să ajungă parte a lumii civilizate. Acolo unde am adus Europa toți oamenii simt o schimbare spre bine. Haideți să devenim parte a unei familii mari, să facem Europa din fiecare sat și familie. Moldova Europeană este visul, drumul și speranța noastră”, a declarat Tatiana Badan în fața mulțimii din PMAN.  

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.