VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Târguri cu produse autohtone în Capitală: Unde se vor desfășura

În weekendul 11 – 12 noiembrie 2023, în sectoarele Capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Despre aceasta anunță Primăria Chișinău care precizează că scopul acțiunii este de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.

Vă prezentăm mai jos adresele unde se vor desfășura iarmaroace:

În sectorul Botanica – târgul de caritate cu mărfuri second-hand (hăinuțe pentru copii), în Grădina Publică Sarmisegetusa.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 11 noiembrie 2023 – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 103, va avea loc târgul meșterilor populari și producătorilor autohtoni ”Yard Sale”.

Iar în Parcul „Alunelul”, pe Calea Ieșilor, va avea loc târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”.

În Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, va avea loc târgul cu miere și produse apicole.

În sectorul Centru – târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume, zilnic, până pe 30.11.2023, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir.

În sectorul Râșcani – Târg cu fructe, legume și produse apicole pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului, 109/2, până pe 26.11.2023.

Primăria municipiului Chișinău încurajează cetățenii să viziteze târgurile, menite să asigure consolidarea relațiilor dintre producătorii autohtoni și consumatori.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.