VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Străinul care a fugit de la Aeroport, localizat. Unde era bărbatul

Cetățeanul din Azerbaidjan care a fugit de la Aeroport a fost identificat la Chișinău de oamenii legii. Anunțul a fost făcut de Poliția Republicii Moldova cu puțin timp în urmă. Menționăm că cetățeanul străin a fost căutat de oamenii legii după ce a acesta ar fi fugit în seara zilei de 5 noiembrie de pe teritoriul Aeroportului Chișinău.

„Angajații poliției au localizat bărbatul în capitală. Cazul urmează a fi documentat conform tuturor normelor legale. Mulțumim colegilor pentru activitate și cetățenilor pentru implicare”, precizează Poliția R. Moldova.

În dimineața zilei de 6 noiembrie, poliția a anunțat că un cetățean al Azerbaidjanului, în vârstă de 38 de ani, a intrat ilegal pe teritoriu țării noastre și este căutat de oamenii legii.

„Subdiviziunile Inspectoratului General al Poliției s-au mobilizat și întreprind măsuri de localizare și reținere a unui cetățean străin care a intrat aseară ilegal pe teritoriul Republicii Moldova. Acesta este din Azerbaidjan și are 38 de ani. Imediat după intrarea ilegală pe teritoriu țării noastre, Poliția a inițiat schimbul de informații cu țara sa de origine”, precizează Poliția Republicii Moldova.

Oamenii legii roagă cetățenii care îl observă sau cunosc locul aflării sale să anunțe imediat Poliția la 112.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.