VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 27.12.2022

În ediția de azi:

- Energocom a prelungit contractul cu Centrala de la Cuciurgan privind livrarea energiei electrice pentru luna Ianuarie.

- Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică examinează solicitarea Moldelectrica și a cerut responsabililor să prezinte date suplimentare, pentru a justifica toate costurile suportate de operator la prestarea serviciului de transport al energiei electrice.

- Crește alarmant numărul de solicitări a ambulanței. Circa 18 mii de persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor, în perioada 19-25 decembrie.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.