VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Știrile VB prezentate de Sandu Scobioala 16.12.22

Știri la Vocea Basarabiei, ora 13.00

În ediția de astăzi:

Continuă schimbul de replici dintre ministerul sănătății și consiliile raionale;

Persoanele care decid să nu se înregistreze pe platforma www.compensatii.gov.md în luna decembrie vor fi atribuiți categoriei scăzute de vulnerabilitate,

Cel mai important eveniment muzical din Republica Moldova – Potcoava De Aur, a revenit în acest an cu un nume nou: NOROC FEST.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.