VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Statistica de weekend a INSP: Circa 50 de conducători auto, depistați beți la volan

Peste 2.900 de încălcări ale Regulamentului circulației rutiere au fost depistate de polițiști în weekend.

Potrivit oamenilor legii, în perioada 21-22 ianuarie, 47 de conducători auto au fost depistați și înlăturați de la conducerea mijlocului de transport pentru că se aflau în stare de ebrietate, 24 dintre ei în stare de ebrietate avansată.

Totodată, 1.000 de șoferi au fost amendați pentru depășirea limitei de viteză, iar 491 de conducători auto s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră.

Alți 289 de șoferi au încălcat regulile de folosire a centurii de siguranţă, iar 200 de conducători auto au fost amendați pentru oprirea în locuri interzise.

De asemenea, cu amenzi s-au ales și 185 de șoferi care nu au acordat prioritate pietonilor sau cicliștilor.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.